Disclaimer

Alle informatie en tips vermeld op www.webwinkelinformatie.nl zijn alleen ter informatie. Hoewel wij zelf alle informatie en verwijzende websites controleren is webwinkel informatie.nl niet verantwoordelijk voor de websites die via deze site worden bezocht noch verantwoordelijk voor enige foutieve informatie welke vermeld staat op deze website.

Alle websites zijn onafhankelijk van de webwinkel informatie.nl website en wij hebben daarom ook geen enkele controle over de inhoud van deze websites.

Een link naar een website van een partner betekent niet dat wij de inhoud van website van de verkoper goedkeuren en wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de website van de partner.

In geen geval kan Webwinkel Informatie.nl aansprakelijk worden gesteld of verantwoordelijk worden gehouden voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door gebruik van deze website of de websites van onze partners.

Vragen en Opmerkingen

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen met betrekking tot deze disclaimer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier