Online Adverteren

Online adverteren kom je al webwinkelier niet onderuit. Iedereen die als webwinkel wil groeien en actief is op het internet zal zich moeten wagen aan de online advertentie mogelijkheden.

Er zijn natuurlijk tal van verschillende online marketing tools die je kunt inzetten als je op het internet wilt adverteren. Deze marketing tools zijn natuurlijk zeer divers, niet alleen de methode van inzetten (e-mail of banner advertentie) maar ook het budget (tussen de € 10 en € 5000).

Hierbij is het belangrijk te kijken naar het te besteden budget en de te bereiken resultaat. Een hoger bedrag wil niet altijd zeggen dat dit meer effectief is.

Marketing Tools

De drie marketing tools die het meest worden ingezet:

▪  Zoekmachine Marketing
▪  Affiliate Marketing
▪  E-mail Marketing
▪  Direct Marketing

Een aantal creatieve en budget gerichte marketing tools:

Actie Mail
Middels advertenties in actie mailings kun je een grote doelgroep bereiken. Bij Actie Mail is adverteren mogelijk vanaf 1 cent.
www.actiemail.com

Actie Plaza
Promoot je product op een actiematige manier. Actie Plaza ontwikkeld website waarbij je product of dienst het middelpunt vormt van de actie. Veelal is dit gericht op merk of product bekendheid te creëren bij een groot publiek.
www.actieplaza.com

AdQlick
Vraag en aanbod van advertentie ruimte. Publishers bieden advertentie ruimte aan waarbij adverteerders voor een van tevoren vastgesteld bedrag advertentie ruimte kunnen inkopen.
www.adqlick.com

We zullen de zoekmachine marketing en affiliate marketing nog wat verder behandelen.